Minecraft versie 1.14.2
Server status: ONLINE

Welkom op KikkerCraft.nl

KikkerCraft is een gloednieuwe 100% Nederlandse Minecraft server welke een vernieuwende wereld biedt met diverse elementen, waaronder factions, PVP, PVE, minigames en zelf ontwikkelde plugins. In de voorgaande jaren hebben wij met veel plezier tienduizenden spelers mogen ontvangen op CoolCraft en KaalCraft. Na jaren ervaring zijn we een nieuwe, nog betere Nederlandse Minecraft server gestart: KikkerCraft!

Kom online om het zelf te ontdekken!

Vul dit in bij Minecraft: »

Doneren voor een rank

KikkerCraft is begonnen om Minecrafters met elkaar te verbinden en samen leuk te spelen. Een Minecraft server oprichten is niet zo 1, 2, 3 gedaan, er zit erg veel werk in. Een server hosten is niet gratis, al denken sommigen van wel. Door te doneren draag je bij aan de kosten van de server, die onder andere bestaan uit:

» Hosting van de website
» Hosting van de Minecraft server
» Kosten voor de domeinnaam
» Programmeer- en designwerk voor server, plugins, website, en banners
» 24/7 service in het datacentrum, server offline? Binnen 5 minuten weer online
» Af en toe belonen van moderators, voor hun fantastische inzet

In ruil voor je donatie bieden we leuke extra's. Zo kan je bijvoorbeeld vliegen, krijg je extra blokken en/of commando's. Dit maakt het voor jouw nòg net iets leuker ;).

» Bekijk de ranks die wij aanbieden

Map van de Spawn» Bekijk in het groot
Hierboven zie je de Map van KikkerCraft! Als je daar op klikt dan kan je de gehele wereld inclusief de biomes zien! Zo kun je een mooi plekje voor je kasteel of huis uitzoeken!