Algemene Voorwaarden

(Deze pagina staat in een ander lettertype. Mocht je dit niet kunnen lezen neem dan contact met ons op)
1: Uw gegevens
Wij leveren uw persoonlijke gegevens zonder uw toestemming niet uit aan derden. Uw persoonlijke gegevens worden enkel gebruikt om de website en de server op te laten functioneren. Indien niet gewenst kunt u een contact opnemen via info@kikkercraft.nl, wij verwijderen dan uw account en/of uw gegevens.

Wij slaan ieder IP op zodat wij indien nodig de speler kunnen IP-bannen of een aankoop kunnen natrekken.

2: Aankopen
Aankopen of donaties zijn niet terug te draaien, eenmaal iets gekocht heeft u het voor altijd. Het geld kunt u niet terug krijgen.

Na het doneren kan een rank en/of andere vorm van beloning worden verwijderd indien wij daar noodzaak toe zien zonder een restitutie te geven. Op dit moment is er niks te KOOP op deze site. De Items en Ranks die je ziet zijn placeholders voor Donatie hoeveelheden. Dus je doneert aan de Server en ontvangt als cadeau een Rank of Item. We zijn niet verplicht om iets te geven voor een donatie maar doen dit natuurlijk wel. Dat stimuleert het doneren! We kunnen de Items en Ranks altijd aanpassen zoals we zelf willen of compleet weghalen.

Indien er sprake is van een ontzegging tot de server voor een (on)bepaalde tijd is niet mogelijk om een schadevergoeding te krijgen. Gekochte goederen blijven uw eigendom, evenals bij een permanente ontzegging tot de server. Na aankoop is het niet mogelijk deze betaling ongedaan te maken.

3: Gebruik van onze diensten
Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van de door ons geleverde diensten. Indien u problemen heeft met de inrichting van onze diensten (TeamSpeak 3, Minecraft, Website) kunt u contact opnemen. Mail naar info@kikkercraft.nl om contact op te nemen.

Bij sporen van frauduleus handelen houden wij het recht u de toegang tot al onze diensten te ontzeggen zonder enige schadevergoeding. Indien er onrechtmatige kosten ontstaan naar aanleiding van uw handelen zullen deze kosten op u verhaald worden.